loading...

Аюрведично лечение в полите на Хималаите


17.08.2019 - 3.09.2019
Записване Галерия

Каним ви на пътуване до Индия, в което да се погрижите за себе си чрез терапия, масажи, пулсова диагностига и правилен хранителен режим. Подарете си 11 дни Панчакарма. Това е терапия чрез, която да се балансират 5-те елемента в тялото. Ползите от Панчакрма са много, част от тях са – изчистване на тялото, елинимиране на токсините, премахване на енергийните блокажи, засилване на метаболизма и увеличаване на храносмилателния огън, намаляване на теглото, успокояване на ума и не на последно място подобряване на имунитета. Програмата се провежда под ръководството на д-р Адвайт Трипатхи. Той е Вайдя - посветен в традицията на Аюрведа, има специализация по Даршан Парикшан, лечение от разстояние, диагностика на пулса и Панчакарма. Получил е медицинско образование от B.R.B.A Aюрведа университет.

Програмата: от 17 август до 3 септември в Арогядхам Баджери, щата Утаркханд, Севeрна Индия.

 Полет София – Делхи. От Делхи ще пътуваме до Ришикеш, Харидвар и оттам се отправяме с коли до Найнитал- градче в полите на Хималаите на около 2000 надморска височина, намира се в щата Утаркханд. Пачакармата се провежда в Арогядхам Баджери (Kafal resort). Арогядхам Баджери се намира в планината, заобиколен е от водопади, билки и зелени гори. Холистичния център предлага Панчакарма с цяла палитра от аюрведични билки – брахми, амла, харитак, шанкхпушпи и др. По време на престоя ще присъствате на древна ведичека церемония – Гуру пуджа.  Настаняването е в къщички с индийски интериор и съвременни удобства. Повече подробности вижте на: http://arogyasadnam.in и във фейсбук: /arogyadhambajeriuk/.

Цена за целия престой – 11 пълни дни процедури по Панчакарма, спане, храна, трансфери, йога практики, медитации, лекции, Гуру пуджа  – 1860 лв. при записване до 30 юни, след това това цената е 2060 лв.

Цената не включва: самолетния билет, застраховка по желание (за отмяна пътуване и загубен багаж), електронна виза - 80 USD и еднодневни екскурзии на място в Делхи.

Записване на -http://www.yogadiwali.com/zapisvane/113/ - името да бъде на латиница по паспорт

Записване: Внасяне на 50% от сумата – 930 лв. по банкова сметка:

В лева: IBAN: BG28UNCR70001522889187, Уникрединт Булбанк,

Фонадация "Девъм", Индо-българско Общество за Изкуство и Култура.

В описанието напишете, че превода е за „аюрведично лечение в Индия”

Пътуването се организира със съдействието на туристичека компания „Рила Турс” и Фондация „Девам” (Индо-българското общество за изкуство и култура).


Тел: 0884453592, д-р Мона Кошик и 0889418545, Биляна Вачева

Цена: BGN 1860

Инструктори: гост-лектор, Биляна Вачева

Място на провеждане: Арогядхам Баджери (Kafal resort)