loading...

Енергиен преглед, Консултация с послания и препоръки от Висшия ви Аз


25.10.2019 - 26.10.2019
Записване Галерия

Енергиен преглед, Консултация с послания и препоръки от Висшия ви Аз по всички теми и въпроси, които ви касаят пряко - здраве, работа, любов, семейство, отношения, пари, жилище, реализация, лична и духовна еволюция и други.

Какво е енергиен преглед и консултация? Вашите представи и разбирания, емоциите, чувствата и мислите ви създават "енергиен кръг" и образ около вас и това, което сте като физическо тяло, цялото ви същество, и това,  което ви се случва, което преживявате. Силвия "разчита" енергийното ви състояние и ви го предава, като начало в консултацията. Това ви помага да разберете причините за състоянието си или проблема с една по-цялостна, ясна и точна Информация и перспектива.

Консултация с Висшия ви Аз. След енергиен преглед, включително на тялото и не-физичните тела: чакри, меридиани, аура и други, засегнати и неработещи системи и връзката им с болестите ви, проблемите или желанията ви, Силвия създава "канал" за връзка с Висшия ви Аз. В течение на консултацията тя ви насочва за въпроса, проблем или желание, които имате. Може да поставите един въпрос /проблем/ за разрешаване, по който ще получите конкретни отговори, послания и препоръки - кога, как, с какви средства да го разрешите във ваша полза.

Част от темите на вашите въпроси и желания са описаните по-горе. Ако въпросът ви касае здравословното ви състояние, освен посланията за мисловно-емоционалната ви настройка и други причини, които са довели до това, ще разберете също с какви средства е подходащо за вас да се лекувате; дали, къде, кога е добре да се оперирате, лекувате с енергия или други средства като билки, аромати, хранителен режим и т.н.

Още пояснения за лични сесии и консултации с Висшия ви Аз ще видите от тук.

Кога, къде, как?
Срещите ще се проведат на 25 /26/ октомври, 2019 г. в Йога Дивали Център, гр. София, с предварително запазване на час по телефон/или на място до 22 октомври и резервиране с предплащане.

Една среща-преглед/консултация е с продължителност до 30 мин., цена 50 лв.

----------------------------------------------------------------

!!! Специално - на 25 октомври от 19 ч. Силвия ще направи безплатна беседа с всички желаещи, за възможностите на енергийното лечение, висшия ви Аз и разум, разбиране и засилване на интуицията ви, курсове и обучения и други.
Свободно питайте, каквото ви интересува /запишете се предварително/.

---------------------------------------------------------------

За контакти:

тел.: 0888 99 6889 - Силвия Събева /до 12.30 ч. в делнични дни/
тел.: 0887 9799 92 - Администрация Йога Дивали /от 13.30 ч. до 19.30 ч. без неделя/


Водещ: Силвия Събева - енергиен терапевт и канал. Силвия е практикуващ енергиен терапевт с дългогодишен опит и високо ниво на разчитане, предаване и коригиране на енергията в хората, пространството и средата. Тя е също и канал /ченълинг/ за връзка с Висшите нива на Съзнание /вкл. Висшия Аз на човека, Архангели и др./, като прилага уменията си да разчита, ползва и предава енергия и информация за лечение и балансиране, постигането на желания на хората, които са поискали това. Работи чрез ефирен /не-физически/ контакт, от разстояние, до всяка точка на Земята, без никакви ограничения от време, място или други.

Цена: BGN 50

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Йога Дивали, бул. Витоша 93