loading...

Консултация с послания и препоръки от Висшия ви Аз


15.02.2020 - 15.02.2020
Записване Галерия

Консултация с послания и препоръки от Висшия ви Аз по всички теми и въпроси, които ви касаят пряко - здраве, работа, любов, семейство, отношения, пари, жилище, реализация, лична и духовна еволюция и други.

Консултациите се провеждат чрез "канал" /ченълинг/ - Силвия Събева, на живо в Йога Дивали Студио от 13-ти до 15-ти февруари 2020 г., с предварително записване, до 2 дни преди датата на провеждането им.

Какво представлява консултацията?

Вашите представи и разбирания, емоциите, чувствата и мислите ви създават "енергиен кръг" и образ около вас и това, което сте като физическо тяло, цялото ви същество, и това,  което ви се случва, което преживявате. Силвия Събева "разчита" енергийното ви състояние и ви го предава, като начало в консултацията. Това ви помага да разберете причините за състоянието си или проблема с една по-цялостна, ясна и точна Информация и перспектива. Тя създава "канал" за връзка с Висшия ви Аз. В течение на консултацията ви насочва за въпроса, проблем или желание, които имате. Може да поставите един въпрос /проблем/ за разрешаване, по който ще получите конкретни отговори, послания и препоръки - кога, как, с какви средства да го разрешите във ваша полза.

Част от темите на вашите въпроси и желания са описаните по-горе. Ако въпросът ви касае здравословното ви състояние, освен посланията за мисловно-емоционалната ви настройка и други причини, които са довели до това, ще разберете също с какви средства е подходящо за вас да се лекувате; дали, къде, кога е добре да се оперирате, лекувате с енергия или други средства като билки, аромати, хранителен режим и т.н.

Още пояснения за лични сесии и консултации с Висшия ви Аз можете да видите от тук.

Кога, къде, как?
Консултациите ще се провеждат на 13-ти, 14-ти и 15-ти февруари (с предварително записване до 11-ти), и запазване на час с предплащане.

Една консултация е с продължителност до 30 мин., и цена 50 лв.

При продължителност до 45 мин. - 75 лв.


На 14.02 от 18.30 до 19.00 ч. Силвия ще проведе среща по въпроси, свързани с енергийното лечение. Вход свободен!


За контакти:

тел.: 0888 996889 - Силвия Събева /до 12.30 ч. в делнични дни/
тел.: 0887 979992 - Администрация Йога Дивали /от 13.30 ч. до 19.30 ч. без неделя/

Водещ: Силвия Събева - енергиен терапевт и канал. Силвия е практикуващ енергиен терапевт с дългогодишен опит и високо ниво на разчитане, предаване и коригиране на енергията в хората, пространството и средата. Тя е също и канал /ченълинг/ за връзка с Висшите нива на Съзнание /вкл. Висшия Аз на човека, Архангели и др./, като прилага уменията си да разчита, ползва и предава енергия и информация за лечение и балансиране, постигането на желания на хората, които са поискали това. Работи чрез ефирен /не-физически/ контакт, от разстояние, до всяка точка на Земята, без никакви ограничения от време, място или други.

Цена: BGN 50

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Йога Дивали, бул. Витоша 93