loading...

Индивидуални процедури за лечение може да поиска всеки човек, без ограничения на пол, възраст, религиозна или друга ориентация.

За приложението му е необходимо да заявите лично своето желание /може да поискате лечение и на ваше собствено дете, на възраст до 7 год./

Лечение може да поискате за какъвто и да е случай, независимо къде се намирате и по кое време; може да е самостоятелно или паралелно с други форми на лечение.
Целта е да се възстанови равновесието между ума, духа и тялото.

Терапевта определя вашето енергийно състояние като извършва диагностика на физическото ви и ефирно тяло. Ако установи наличие на чужда енергийна намеса, която оказва негативно въздействие върху вас, се извършва "енергийно пречистване" и отстраняване на тази намеса. Едва след това се преминава към същинските процедури.

Всяка отделна процедура се извършва от разстояние /с ефирен, нефизически контакт/ в предварително съгласувани с вас ден и час. По време на нейното протичане е желателно да сте легнали или отпуснати, може да сте в релаксация или да спите, и не бива да сте консумирали алкохол. Ако терапевта получи инструкции и препоръки, които да съблюдавате, Ви ги съобщава след процедурата. Обикновено препоръките са свързани с промяна в хранителните навици, въвеждане на положителни утвърждения или леки физически упражнения.

Висшите Същества, които ръководят лечебния процес, винаги дават и правят най-доброто за Вас, важно е истински да сте готови за промените в живота си, тъй като всяко оздравяване е свързано с премахване на едни, и въвеждане на други /полезни/ навици и мисли.

Целият ви живот може да се промени, ако сте готови за тази промяна. Енергийното лечение подпомага процеса на подготовката за тази промяна по най-деликатния и подходящ за вас начин.

В лечението участват задължително вашият Висш АЗ и Личните ви духовни водачи, които се грижат за вашите най-важни и приоритетни нужди. Те са тези, които определят времетраенето и броят на процедурите, от които се нуждаете. Най-често една процедура продължава около 40 мин, а като минимум се правят 4 последователни.

Обикновено усещането по време на процедура е на хармония, отпускане и вътрешна радост. Понякога, ако имате наслоени негативни чувства, те се проявяват и след процедура може да се почувствате по-нещастни, или да се отключи някаква стара болка във физическото ви тяло. Каквото и да е усещането ви след процедурата, приемете го за нормално, защото то е свързано с глобалният оздравителен процес. Обикновено усещанията отшумяват за няколко часа.

Хората, приложили лечение с енергия, споделят че се чувстват много по-жизнени, енергични и радостни след процедурите. Възстановяват здравето си и качеството си на живот.

Условия за записване и участие:

      *Лично изразено желание
 
      *Извършена диагностика

      *САМО ПРИ НЕОБХОДИМОСТ: енергийно пречистване от чужда енергийна намеса

      *АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ


За най-добри резултати се препоръчва съблюдаване на:
 - Очистителен режим
 - Насоки и препоръки

Да се вземат в предвид и персоналните насоки за правилното протичане на процесите!