loading...
Биляна Вачева
Любима мисъл:
Осъзнаването може да промени света!
За контакт

Биляна Вачева


Хатха/Класическа Йога,  Йога за начинаещи

С йога започнах да се занимавам преди повче от 15 години, без ни най-малко да подозирам, колко много тя ще промени живота ми.

Повечето хора свързат йога с физически пози, но всъщност това е само един малък аспект от дълбокото познание за себе си, което продължавам да разкривам всеки ден.

Многобройните семинари и пътувания до Индия ми помогнаха да осъзная, че вдъхновението и знанието, които получавам, трябва да бъдат споделяни с повече хора.
Системата, която следвам е Бихар/Сатянанда - вид класическа йога, включваща асана, пранаяма, релаксация, медитация, както и различни техники за йогийски начин на живот.

Завършила съм курсовете Yogic Studies 1 и 2 ниво към Европейската Сатянанда йога академия, както и професионален курс за йога учители към Австралийската Сатянананда йога академия. Преминалата съм и през няколко учителски трениги, които се провеждат в България, както и такива е Бихарската школа по йога. Пред(последните) обучения са през 2018 и 2019 г. - Yoga Convention и Progressive Yoga Training в Бихарската школа по йога. Магистър съм по макроикономика и журналист.