loading...
Миряна Иванова
Любима мисъл:
„Посей Мисъл и ще пожънеш Действие,
Посей Действие и ще пожънеш Навик,
Посей Навик и ще пожънеш Характер,
Култивирай Характер и ще формираш Съдбата си!“
Свами Шивананда
За контактГрафик

Миряна Иванова


Хатха Йога,  Въздушна йога за всички,  Въздушна йога за начало на деня,  Въздушна йога за деца ,  Йога за начинаещи,  Следобедна Въздушна Йога

За мен йога е мъдрост и хармония.
Тя е лично изживяване – моят път към мен самата.

Много врати в живота ми се отвориха още с първите йога практики. Разкриване, разбиране, приемане, цялостност, единение - безкраен път  към  мен, но и към всички проявления на Вселената, тук и сега.

Този  процес на себеизследване и непрестанно развитие ще продължава,  защото съм убедена, че  всяко нещо в живота ми идва за да науча и разбера по-добре  себе си, както и  света, в който живея. И това пътешествие е прекрасно, когато е споделено, защото какъвто и талант да ти е отреден винаги имаш нужда от партньор, който да поощрява твоята дарба. А партньорството е процес, който се изгражда и подхранва, той не е даденост.

Вярвам, че йога е за всеки, който иска да развие себе си в посока на по-добро здраве, да намери хармонията в живота си, да развие личността си и усети мъдростта на природата, която ни е създала.

Избирайки да практикуваме йога, ние несъмнено  подобряваме отношението си  към тялото и здравословните навици, режим на живот, грижим се по-добре за себе си, а това дава отражение и върху заобикалящата ни среда.
Ставаме по-осъзнати.
Йога не на последно място е и път  за духовно израстване.

Желанието ни да се чувстваме добре и да изглеждаме добре несъмнено е съчетано и с желанието на душата ни да обитава един по-добър, по-красив и хармоничен  свят.

Йога е в живота ми интензивно от пет години, като преминах обучение за преподаватели по йога към Yoga Alliance RYS200, Хатха йога 250 часа.

Желанието да водя практики по въздушна йога се появи някак закономерно след като от година активно практикувам при Людмил Дренски.  Всяка практика ме вдъхновява  -  осъзнах, че люлката дава допълнителни възможности  за разтягащи и усукващи позиции, тренира гъвкавост и издръжливост, чрез   нов поглед и творчески  подход към йога асаните, а висенето с главата надолу внася в мен  още лекота и радост от всичко, което тялото ми успява да постигне. Въздушна йога  е моят танц с люлка, който кара тялото ми да се чувства още по-живо, гъвкаво и в добра форма, а цялото ми същество след практика е в широка усмивка.