loading...

Йога-Ритрийт в Тишина: 4-11 юли, 2020


4.07.2020 - 11.07.2020
Записване Галерия

Пребиваването в тишина е един от най-дълбоките и силни методи за личностна трансформация в настоящия момент. Помага ни да съхраним енергията, която обичайно губим в разговори – като я използваме за духовни цели.

Планината и контакта с природата помагат на сетивата ни да се пречистят, а ума – да се успокои. Колкото по-малко мисли има в него, толкова по-радостни и удовлетворени се чувстваме.

Вътрешната тишина е извор на хармония и радост. Достигнем ли до нея, цялостната ни същност се пречиства и обновява – емоционалното ни тяло укрепва, умът ни става спокоен и ведър, създаваме пространство за преосмисляне на важни въпроси, отношения и ситуации, и на живота си като цяло.

През тази седмица ще се оставим да бъдем водени от интуицията си, като правим това, което чувстваме отвътре. Ще има ежедневни йога-практики, медитация с пеещи купи, разходки в планината, време за творчество и възможност за градинарство – в които участието е по желание.

През останалото време сте свободни да четете, пишете и съзерцавате… в тишина!

Храната ще бъде изцяло растителна (без животински продукти), приготвена на принципа на Еволюционното хранене – едновременно пречистваща и балансираща. Ще се храним бавно, с осъзнаване…

*С цел поддържане на чиста енергийна среда, не се допуска употребата на алкохол и цигари!

Ползването на телефони и други устройства е ограничено до 1 час дневно, основно за текстови съобщения! По този начин се насърчава откъсването от ежедневни фактори, свеждайки до минимум потока несъществена информация, който достига до нас несъзнателно, и обременява както съзнанието, така и подсъзнанието ни.

Такса за участие:

Вариант 1. При настаняване в обща спалня в ц-р Ведика, с 3 бани и WC – (8 легла, само жени): 395 лв.

Вариант 2. При настаняване в двойна стая (със самостоятелни баня и WC), при двама споделящи: 465 лв.

Вариант 3. При единично настаняване в стая със самостоятелни баня и WC: 495 лв.

*Таксата включва храна, спане и всички практики!  Не включва транспорт до с. Ковачевица!

Цена: BGN 395

Инструктори: Юлия Савова

Място на провеждане: ц-р Ведика, с. Ковачевица