loading...
/contents/images/julian.jpg
Любима мисъл:
"Онова, което търсиш, търси теб."
Джалал ад-Дин Руми

За контакти с Юлиан Димитров използвайте 0888501888

Юлиан Димитров


Казват, че който търси, намира. Моето търсене на себе си ме преведе през най-различни места по света, през годините обиколих на длъж и на шир нашата малка синя планета и където и да отидех, винаги бях със себе си, но продължавах да търся отговори на безброй въпроси, които не ми даваха мира и ставаха все повече. Това мое търсене ме доведе до най-важното откритие в моя живот - Акашовите Записи!

И това, всъщност, се оказа началото на моето намиране и истинско опознаване на себе си. Докосването до Истината и до безкрайното вселенско познание, каквото е полето на Акаша, ми даде да разбера, че моето търсене е приключило, но приключило беше само намирането на инструмента, на помощта, от които имах нужда. От там нататък пътят към себе си беше в мои ръце. И така започна моето приключение на спомняне, отново на намиране и на опознаване на себе си и света около мен.


Намирането и вървенето по този път, взаимодействието и комуникацията с Висшите Сили, както и със самият Творец, натрупването на познания и последвалите промени вътре в мен доведоха до естественото ми желание за споделяне, за съдействие и за оказване на помощ на всички, които имат нужда от намиране на отговори. На тези, които искат да намерят пътя към себе си и към другите, от освобождаване от болки и страдания, от причини за и модели на поведение, от стари разбирания и закостенели догми, от всякакви тегоби и напрежения, от всякакви лъжи и заблуждения, от болезнени нехармонични връзки и причините за тях, от неразбирателства в дома, с роднини, както и с други хора....

Безусловната божествена Любов прави всички тези промени да се случват без напрежение и с лекота. Когато и да решите, че е време – винаги сте добре дошли! Позволете си да се запознаете със себе си!