loading...

Където има СВЕТЛИНА, няма Тъмнина

  1. Почистване
  2. Подреждане
  3. Прикадяване
  4. Украсяване
  5. Осветяване

В навечерието на празника и в дните около Коледа, енергията на и около Земята е с висока вибрация и интензивност.

Това се явява причина за "сбъдването на желания" и "осъществяването на чудеса". Едновременно с чистата и позитивна енергия на Светлината и Любовта, тук по същото време се засилва и проявява и енергията на тъмните, нечисти сили и тези с ниска вибрация.

За да се насочим към положителни, приятни и градивни преживявания, и да съпреживеем радостта и еуфорията на предстоящите щастливи моменти, добре е да се подготвим за това.

Ако още не сте го направили, започнете прилагането на Очистителния режим! /виж в "енергийно лечение"/

Почистете дома си. Механичното почистване е жизненоважно за дома, така както къпането е важно за тялото.

Освободете се от стари и ненужни вещи и предмети и такива, които не сте използвали дълго време. Така разчиствате място за новото и свежото, а може да ги дарите на някой, който наистина се нуждае от тях. Сега е особено добър момент да проявите щедрост.

Освободете се от хаоса и бъркотията като подредите вещите си така че, всяко нещо да е на отреденото си място. Хармонията в дома, води до хармония и равновесие в мислите и делата ви.

Вие самите - вашето тяло, умът и духът ви са в постоянна връзка с вашия дом. Като почистите и подредите дома си, не пропускайте и себе си. Освободете се от стари финансови задължения; неприятни и ненужни емоции и мисли; обновете тялото си и ума си, като насочвате вниманието си към красиви и приятни мисли, чувства и преживявания.

Направете прикадяване с тамян на дома. Добре е да се започне още преди Бъдни вечер, но и в навечерието на празника, преди подреждането на трапезата е добре. Прикадяването се прави старателно, като се обхожда целият дом с предварително разпален и тлеещ тамян. Започва се от входната врата, като се придвижвате вътре в пространството, обхождайки всички стаи и помещения по посока на часовниковата стрелка - за привличане на положителна енергия. Ако чувствате проява на напрежение, потиснато настроение и наличие на негативна енергия - прикадяването се извършва в посока обратна на часовниковата стрелка. Така домът ви и вие се освобождавате от нечистото и недобро присъствие и давате възможност на позитивното и градивно да се присъединят.

Създайте си ведро настроение като подредите и украсите дома си, така че да е приятно за вас и семейството ви.

Внасянето на свещички, лампички и всякакви предмети, излъчващи и отразяващи светлина, подкрепят и привличат позитивната Енергия и създават непринудено чувство на веселие и лекота.

Истина е, че където има Светлина, няма Тъмнина.

Подредете си красиво празничната трапеза, с богато и изобилно присъствие на ястия /според традицията - постни, плодове, зеленчуци, ядки/ и голяма пита - хлябът е символ на Христовото тяло.

Напръскайте целия дом, трапезата, храната и себе си със светена вода.

И най-важното:

Приятно прекарване, Любов и Светлина!

Весели празници!

Йога Дивали и Силвия Събева