loading...

Консултации за бременни, деца, родители


19.12.2019 - 20.12.2019
Записване Галерия

Консултациите ви дават ясни отговори и насоки за въпроси и неща, които за вас винаги остават скрити! Провеждат се чрез "канал" от Висшия ви Аз/Духовните водачи, които "знаят" и "виждат" всичко за вас, детето, връзките ви, бъдещето и всичко друго, което ви интересува.

От консултациите можете да научите:

- Как да запазите и подобрите здравето си - по време на бременността и след това;
- Кои са най-добрите начини и възможности за раждане, също къде, кога, при какви условия, начин на живот, режим, развитие;
- Какво име и дата на раждане да изберете, за да е добра съдбата и животът на детето;
- Какви са потенциалът и заложбите на детето, как/къде да го запишете - детска градина, училище, така че да се чувства добре, да повиши/подобри творчеството, обучението, здравето и взаимоотношенията си;
- "За" или "против" лекарствата и ваксините - какви лекарства/ваксини, начини за лечение са най-добри за децата ви или за вас самите;
- Кои са подходящите места в дома, мебели, цветове, храни и др. за доброто здраве и развитие на бебето/детето;
- Как да подобрите връзката деца-родители, или всичко друго, което ви интересува сега и в бъдеще, за вас, детето, връзките ви.

Консултациите се провеждат чрез енергиен терапевт и "канал" - Силвия Събева, която прави връзка с Висшия ви Аз, насочва ви към подходящите за вас въпроси, предава ви достоверна Информация и ви пояснява.

Консултации в Йога Дивали ще се провеждат на 19-ти и 20-ти декември (с предварително записване до 16-ти), и запазване на час с предплащане.


Подготовка за Коледа и Нова година - за Сбъднати желания

Вашата енергия и тази на пространството/дома са определящи за здравето и настроението ви, за сбъдването на желанията ви - сега и в бъдеще.

Какво и как се прави - прикадяване с тамян, както и други важни и полезни ритуали, за да пречистите и повишите енергията си и тази на дома си, да се подготвите за празниците, да подобрите настроението си, процесите за сбъдването на желанията си, ще научите в Среща с демонстрация и беседа на 19.12 от 19 ч. до 20 ч.

Само с предварително записване и потвърждаване до 16.12.

Вход: дарение.


Подробно описание на сесии и консултации, както и информация за Силвия Събева можете да видите на следните линкове:

http://www.silviyasabeva.com/silviya/konsultatsii-i-lichni-sesii
http://www.silviyasabeva.com/silviya

За допълнителни въпроси или пояснения:
тел.: 0888 996889 - Силвия Събева
        0887 979992 - Администрация Йога Дивали /всеки работен ден от 13.30 ч. до 19.30 ч., в събота - от 10 до 17 ч./

Цена: BGN 50

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Йога Дивали, бул. Витоша 93