loading...

Консултация с послания и препоръки от Висшия ви Аз


8.12.2019 - 20.12.2019
Записване Галерия

Консултация с послания и препоръки от Висшия ви Аз по всички теми и въпроси, които ви касаят пряко - здраве, работа, любов, семейство, отношения, пари, жилище, реализация, лична и духовна еволюция и други.

Какво представлява консултацията? Вашите представи и разбирания, емоциите, чувствата и мислите ви създават "енергиен кръг" и образ около вас и това, което сте като физическо тяло, цялото ви същество, и това,  което ви се случва, което преживявате. Силвия Събева "разчита" енергийното ви състояние и ви го предава, като начало в консултацията. Това ви помага да разберете причините за състоянието си или проблема с една по-цялостна, ясна и точна Информация и перспектива. Тя създава "канал" за връзка с Висшия ви Аз. В течение на консултацията ви насочва за въпроса, проблем или желание, които имате. Може да поставите един въпрос /проблем/ за разрешаване, по който ще получите конкретни отговори, послания и препоръки - кога, как, с какви средства да го разрешите във ваша полза.

Част от темите на вашите въпроси и желания са описаните по-горе. Ако въпросът ви касае здравословното ви състояние, освен посланията за мисловно-емоционалната ви настройка и други причини, които са довели до това, ще разберете също с какви средства е подходащо за вас да се лекувате; дали, къде, кога е добре да се оперирате, лекувате с енергия или други средства като билки, аромати, хранителен режим и т.н.

Още пояснения за лични сесии и консултации с Висшия ви Аз можете да видите от тук.

Кога, къде, как?
Консултациите ще се провеждат от 8-ми до 10-ти декември (с предварително записване до 6-ти) и на 19-ти и 20-ти декември (с предварително записване до 16-ти), и запазване на час с предплащане.

Една консултация е с продължителност до 30 мин., цена 50 лв.


  • Каква ще е 2020 година и КАК да бъде успешна за вас?

Среща с пояснения за енергията на 2020 година и Годишните Послания КОГА и КАК да ги прилагате успешно и във ваша полза.

Ще се проведе на 9.12. 2019 г. от 19 ч. до 20 ч., само с предварително записване  до 6-ти декември.

Вход: дарение.
--------------------------------------------------------------------------------------------

  • Подготовка за Коледа и Нова година - за Сбъднати желания

Вашата енергия и тази на пространството/дома са определящи за здравето и настроението ви, за сбъдването на желанията ви - сега и в бъдеще.

Какво и как се прави - прикадяване с тамян, както и други важни и полезни ритуали, за да пречистите и повишите енергията си и тази на дома си, да се подготвите за празниците, да подобрите настроението си, процесите за сбъдването на желанията си, ще научите в Среща с демонстрация и беседа на 19.12 от 19 ч. до 20 ч.

Само с предварително записване и потвърждаване до 16.12.

Вход: дарение.


За контакти:

тел.: 0888 996889 - Силвия Събева /до 12.30 ч. в делнични дни/
тел.: 0887 979992 - Администрация Йога Дивали /от 13.30 ч. до 19.30 ч. без неделя/

Водещ: Силвия Събева - енергиен терапевт и канал. Силвия е практикуващ енергиен терапевт с дългогодишен опит и високо ниво на разчитане, предаване и коригиране на енергията в хората, пространството и средата. Тя е също и канал /ченълинг/ за връзка с Висшите нива на Съзнание /вкл. Висшия Аз на човека, Архангели и др./, като прилага уменията си да разчита, ползва и предава енергия и информация за лечение и балансиране, постигането на желания на хората, които са поискали това. Работи чрез ефирен /не-физически/ контакт, от разстояние, до всяка точка на Земята, без никакви ограничения от време, място или други.

Цена: BGN 50

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Йога Дивали, бул. Витоша 93