loading...

ДОБРЕ ДОШЛИ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ХОЛИСТИЧНОТО ЛЕЧЕНИЕ!

Попаднали сте тук защото сърцето ви е подсказало, че има и други, алтернативни начини за преодоляване на предизвикателствата в живота - за лечение, пречистване и хармонизиране; за по-лесно намиране на правилни решения в трудни ситуации; за препоръки и съвети за подходящ хранителен (или друг) режим. И всичко това  - конкретно за Вас, в директна връзка от разстояние - до мястото, където се намирате!

АКТУАЛНО: всеки месец ЧЕНЪЛИНГ-МЕДИТАЦИЯ с различен Архангел!

Това е един особено силен и ефикасен метод за връзка и взаимодействие с енергия от Висши Същества - като Архангели, Духовни водачи, и други Божествено приближени Същности. Провежда ве по Скайп, което улеснява включването ви, независимо къде се намирате.

В течение на медитацията, водещата /Силвия Събева/, предварително установява контакт, и ви предава директно послания, енергия и информация от съответната Висша Същност.

Този вид медитация е изключително благотворен, както в момента на провеждане, така и в бъдеще, когато прослушвате запис от нея.

Енергията й се съхранява, включително и чрез гласът на водещия докато е "във връзка".

Целта на " ченълинг- медитацията" е всеки от участниците да приема многократно положителните ползи от нея.

Същите са предварително описани и обяснени в името й: например "Лечебна медитация"; "Медитация с Арх. Михаил", "Медитация за любов", за изобилие, и др. Така, всеки път, когато искате да направите връзка с Висшето Същество, под чиято егида се провежда медитацията, или да активирате енергията й, вкл. ползите й (лечение, любов, и др.) - може да го постигнете където и да се намирате, отново и отново, и да се слеете с прекрасната енергия, която тя предава. Така желанията ви ще се реализират с по-голяма лекота, и по-благоприятно.

* Медитацията се провежда по "скайп", в предварително обявен ден и час.

**Записването става с предварително заплащате на таксата за участие по банков път.

Кои са АРХАНГЕЛИТЕ

Архангелите са могъщи духовни същества, които вибрират с невероятна светлина и честота. Подобни на самия Създател, те изразяват неговата мъдрост, сила и чиста всепроникваща любов.

Архангелите съществуват извън която и да е религия или култура, извън времето и пространството. Те могат да виждат реалността, вкл. нашето минало, настояще и бъдеще, като един енергиен поток, в рамките на настоящия момент, което им дава възможност да предлагат мощни насоки, и да ни показват нови перспективи. Архангелите служат както на Небето, така и на Земята, а техните мисии често са свързани с подкрепа за човечеството.

Съществуват множество Архангели, които въплъщават специфични качества (светлина, цветове, аромати, звуци), и имат конкретни характеристики и функции. Грижат се, и служат, за определени аспекти - например мисълта и мисловното поле, творчеството, здравето, любовта, дома, и др.

Някои отговарят за кармата, Пътя и договорите, които човешките души са сключили; други - за развитието в личен и служебен план, също и в духовен; трети - за общуването и човешките отношения.

Тъй като Архангелите са Божествени служители и "работят" в полза на Земята и Човечеството, те могат да бъдат помолени за връзка и съдействие от всеки човек.

Достатъчно е да познавате функциите им, да знаете кога и как да ги "викате", как да ги помолите, и съответно как да им позволите да ви помогнат - и те ще го направят!

Смисъла на Личните сесии и Ченълинг- Медитациите с Архангели, в които водещия поддържа активна вашата собствена връзка с тях, и ви предава енергия и информация в реално време/, е ДА чуете, видите, усетите и преживеете този вид общуване.

Те ще ви помогнат да разберете защо, кога и как да правите връзка, осъзнавайки какви ползи и положителни резултати можете да имате от това. Също, ще опознаете всеки Архангел, и проявлението на енергията му във вашия живот и свят.

На база тази връзка, е много вероятно да отчетете подобрения в любовта и отношенията си, да почувствате значително подобрение в здравословно отношение, да изпитате доверие и вяра в бъдещето си, и т.н.

-----------

** Сесии и консултации с "канал" в реално време може да заявите чрез предварително записване /по телефон/, предплащане, и изпращане на "заявка". Същите се провеждат в съответните дни, в часовете от 10.30 до 12.30 ч. и от 17.30 ДО 18.30 ч.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯ СА ПРЕДВИДЕНИ ПО 30 МИН. ЗА СЕСИЯ /макс. до 45 мин./!

За записване и контакт: Силвия Събева
тел. 0888 99 68 89 (между 9.00 - 9.30 ч., и 12.00 - 12.30ч.​)

! За услуги, предоставени от Силвия Събева, можете да заплатите по банков път, или на място в Йога Център  Дивали - бул. Витоша 93, София!
-----------
Е-mail: silvisabeva@gmail.com

www.silviyasabeva.com [1];  SKYPE: silvisabeva1