loading...

Добре дошли в пространството на Новото Време!

Попаднали сте тук защото сърцето ви е подсказало, че има и други, алтернативни начини за преодоляване на предизвикателствата в живота - за лечение, пречистване и хармонизиране; за по-лесно намиране на правилни решения в трудни ситуации; за препоръки и съвети за подходящ хранителен (или друг) режим. И всичко това  - конкретно за Вас, в директна връзка от разстояние - до мястото, където се намирате!

АКТУАЛНО ПРЕЗ МЕСЕЦ ​ЮНИ​:

ЛЕЧЕНИЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ С АРХАНГЕЛ РАФАИЛ - БОЖЕСТВЕНИЯ ЛЕЧИТЕЛ!

Оздравяване, пречистване, хармонизиране, с конкретни послания и препоръки за всеки, се провеждат в ОН-ЛАЙН ЛИЧНИ И ЛЕЧЕБНИ СЕСИИ И КОНСУЛТАЦИИ, където и да се намирате, без възрастови ограничения!

През м. Юни всичко е в посока ЗДРАВЕ и ХАРМОНИЯ - за вас, децата, близките ви!
Подкрепа за това ще получавате от Архангел РАФАИЛ - божествения лечител, Новите енергии и Златна Светлина, Духовните водачи и учители, с "канал" за връзка чрез Силвия Събева​, в реално време /или от разстояние до всяка точка на Земята.

ОНЛАЙН СЪБИТИЯ /в реално време/ п​рез м.​Юни, 2017 г. :

​* ЛЕЧЕНИЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ - ​само​ вторник и четвъртък - в  лични и лечебни сесии, с Архангел РАФ​АИЛ /Висшият ви Аз и Духовните водачи

* 7 юни​:​ - Безплатен семинар "Здраве по естествен път" - от 19.00ч
* 29 юни -​ Лечебно-балансираща медитация с Арх. РАФАИЛ - от 20.00 ч.
* 12 юни -  "Хармония и здраве с цветове" -​ как за 5 МИН. да постигнем здраве, равновесие и сила, с помощта на ЦВЕТОВЕТЕ?" - семинар с пояснения за уникалните възможности на "терапевтични карти с цветове"

!! ​Повече информация вижте на страницата на "Енергийно лечение" във ФБ, или се свържете с нас на: тел. 0888 996889 или e-mail: silvisabeva@gmail.com ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* УСЛУГИ И СЪБИТИЯ ОТ РАЗСТОЯНИЕ:
* лечение, хармонизиране, пречистване, послания, и др.- ежедневно!

* СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА ЗДРАВЕ с ​начало 17 юни​ -15 процедури с енергия за здраве и хармония, със ​специалното участие на Арх. Рафаил. Краен срок за ​записване ​- до 15 ​юни, 2017г​., ПОВЕЧЕ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

* НОВА ПРОГРАМА ХАРМОНИЯ с ​начало 24 юни - с новите енергии и Златна Светлина​,​ и само сега​ -​ с Арх. Рафаил. Енергията на програмата ще ви дари с напълно ново хармонично отношение към вас самите, здравето и тялото, съзнанието и душата ви, към всеки и към всичко. Краен срок за записване - до 22 юни, 2017 г.! ПОВЕЧЕ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

​* ПРОГРАМИТЕ са прекрасното решение за вас и за децата ви. С тях получавате енергия с конкретни цели, когато и където и да се намирате! Извършват се според реда за провеждане на Енергийното лечение от разстояние, спредварително записване и при
наличието на Актуална Диагностика, не по-късно от 3 работни дни, преди началото им! Всички други процедури по лечение, пречистване и балансиране се провеждат ежедневно, и според реда за изпълнение на енергийното лечение.

СЕСИЯТА В РЕАЛНО ВРЕМЕ е най-мощната лечебно-балансираща процедура. Тя действа едновременно пречистващо, хармонизиращо, лечебно, и резултата от нея се усеща незабавно. Осъществява се с контакт на живо - в реално време, независимо от мястото, където се намирате, чрез "канал" (_ченълинг_). Сесията включва: енергиен преглед, пречистване и балансиране, лечение и предаване на Информация.
Послания с насоки или препоръки за разрешаването на въпрос, който ви касае, или постигане на по-добро, благоприятно състояние, се предават и съпреживяват в течение на сесията!!! Записване на сесията и прослушването й, активира енергията от нея всеки път, отново и отново!

СЕСИИ С АРХ.РАФАИЛ - вторник - 6, 13, 20, 27 юни​ ​- Енергия и сила в реално време от Архангел РАФАИЛ - за пълноценно и дълбоко оздравяване на всички части в тялото, ума, духа, съзнанието и душата ви, вкл. от настоящата и други инкарнации, за които помните или не помните, но които „проектирате” като модели- мисли, чувства, състояния в сегашната си инкарнация (живот и тяло) като проблеми, болки, болести и др.

​СЕСИИ И КОНСУЛТАЦИИ с Висшият ви Аз/Духовните водачи - четвъртък - 1, 8, 16, 22,29 юни ​- Безкрайната любов и мъдрост, сила и познание на Висшият ви Аз/ Духовните водачи, ще ви помогнат​ за всички видове проблеми, болки, болести, желания, или насоки за решаването и постигането на желания и състояния.

​* цени, отстъпки, време за провеждане часовете за сесии и консултации са по 2 бр. - сутрин и следобед

* единични сесии: 30-45 мин. - 50лв /Висш Аз/ и  70 лв /Арх.Рафаил/; ​ 

* консултации: 30 мин - 30лв

* абонамент за сесии с 4 процедури за месеца: с Арх. РАФАИЛ - 235 лв/ с Висшият Аз - 160 лв.

* записване за абонамент: до 5 юни - с Арх.Рафаил; до 7 юни - с Висшият Аз!

КОНСУЛТАЦИЯТА В РЕАЛНО ВРЕМЕ - преминава като диалог с  предаване на
енергия и информация за намиране на верни начини и отговори на въпроси /проблеми, които касаят пряко вас, или децата ви.
Възможностите за желания или въпроси са безкрайни - част от темите, които могат да обхванат сесии и консултации са:
ЗДРАВЕ, РАБОТА, ЛЮБОВ, СЕМЕЙСТВО, БРАК И ОТНОШЕНИЯ; ЛИЧНА И ДУХОВНА ЕВОЛЮЦИЯ; НАЧИНИ И СРЕДСТВА ЗА ПОСТИГАНЕ НА ТЪРСЕНИТЕ СЪСТОЯНИЯ, ЖЕЛАНИЯ И ЦЕЛИ; БРЕМЕННОСТ, РАЖДАНЕ и др.

** Сесии и консултации с "канал" в реално време се извършват само с предварително записване /по телефон/, и предплащане за запазване на час, с подадена "заявка". Провеждат се в съответните дни, в часовете от 10.30 до 12.30 ч. и от 17.30 ДО 18.30 ч.
ЗА КОНСУЛТАЦИЯ СА ПРЕДВИДЕНИ ПО 30 МИН., ЗА СЕСИЯ - ДО 45 мин. !

За записване и контакт: Силвия Събева
тел. 0888 99 68 89 (между 9.00 - 9.30 ч., и 12.00 - 12.30ч.​)
! За услуги, предоставени от Силвия Събева, можете да заплатите и в Йога Център  Дивали, София!
--------------------------------------------------------------------
Е-mail: silvisabeva@gmail.com

www.silviyasabeva.com [1];  SKYPE: silvisabeva1