loading...

"Медитацията - път към Себе си" - 2-дневен семинар с Carmen Joy, 15-16 Юли, 2017


15.07.2017 - 16.07.2017
Записване Галерия

Ако усещате потребност и влечение към медитативните практики, или просто сте любопитни да опитате - заповядайте на този вдъхновяващ практически семинар, с харизматичната Кармен Джой, гостуваща ни от Лос Анжелис през м. Юли.

В двата дни ще научите повече за това как и кога да медитирате, какви са ползите от медитацията, и с какво е добре да внимавате.

Ще се докоснете до различни медитативни техники, предавани от учител на ученик, векове наред. Ще можете да зададете въпросите които ви вълнуват, и да получите отговор на тях от изключителен преподавател с дългогодишна практика.

В древните текстове се казва, че практикуването на асани в Йога е с една единствена цел - тялото да стане достатъчно гъвкаво, за да остава продължително време в медитативна поза.

Медитацията за мнозина е все още загадъчна и непозната, но все повече учени говорят за ползите от нея - на физическо, ментално и емоционално ниво. И все повече хора се обръщат към медитацията за преодоляване на стреса и напрежението, вследствие на напрегнатия градския живот, и за възстановяване на вътрешното си равновесие и удовлетворение от живота.

Ще се проведе от 09:00 до 17:00ч.

---

Кармен Джой (Carmen Joy) е родена в Словения, но от дълги години живее и преподава духовни практики в Лос Анжелис. През последните 5 години с вдъхновеновение и преданост задълбочава знанията и опита си, практикувайки под ръководството на своя Гуру - Негово Светейшество Свами Видядишананда (His Holiness Swami Vidyadhishananda), последовател на древната традиция Крия Йога от Хималаите.

Кармен идва в България за втори път - в изпълнение на мисията си да разпространява и преподава практики за възстановяване и поддържане на вътрешния мир.

Повече за нея вижте в личния й сайт тук

Цена: BGN 95

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Йога Център Дивали, бул. Витоша 93