loading...

Новите енергии и промените на Земята


12.06.2019 - 15.06.2019
Записване Галерия

В момента човечеството и планетата минават през един изключителен  период - прехода от мъжка енергия, доминирана от рационалния, логически ум - към женската, ръководена от интуицията.

Нови, различни от познатите ни досега, енергии започнаха да се проявяват на Земята, и за да преминем гладко през този период, е важно да се синхронизираме все по-добре с тях! Новото познание за тези трансцедентални времена се излъчва от Южна Америка. 

Водещият Даниел Гаглиардо, духовен “инструктор” на Новото познание, предлага своята Космогония като инструмент за пробуждане на човешкото съзнание. В тези срещи на учение и интроспекция, ще задълбочите знанията си за извънземни и междуземни цивилизации, както и всичко, свързано с трансенденцията на Кармичния закон, деактивиране на чакрите, пробуждане на нова енергийна верига, имплантиране на нов генетичен код, извисяване на ума и емоциите, сближаване с енергията на душата, пробуждане на интуицията, живот в хармония и равновесие и още много въпроси, необходими за преодоляване на трудностите и изпитанията, които животът ни предлага.

В различни страни и континенти, Даниел Гаглиардо стимулира хората към осъществяване на единство с космическата същност, намираща се дълбоко във всеки.

Събитието ще се проведе в център "Ведика", с. Ковачевица, където чистата енергия и непосредстен досег с планината ще подпомогнат проясняването и разширяването на съзнанието, необходими за възприемане на новите енергии.

За допълнителна информация и записване: тел 0988 357813 или 0889 667780

---------------------------------------------------------------------------------------------

** На 04.06.2019 г. ще се проведе среща - разговор с Даниел Гаглиардо в Йога Център Дивали, бул. Витоша 93. Вход свободен !!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Условия за участие в семинара:

* Настаняване в ц-р Ведика: спалня за 8 души, споделящи 3 бани и WC

* Настаняване в двойна стая със самостоятелен санитарен възел в къща за гости

*Участието в семинара е на принципа на дарение - според възможностите и личното усещане на участниците!  Обявената цена е само за спане и храна! 

Цена: BGN 295

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Ведика - център за йога и духовни практики, с. Ковачевица