loading...

Основна задача на очистителния режим е да подкрепи прехода ви към по-високо ниво на съзнание, възприятия и здраве. Извършва се на трите основни нива: ум, дух и тяло, които изграждат Човешката Същност.
Лесно приложим е и достъпен за всеки човек, като има изключително мощно въздействие.

Всеки човек избира сам подхода към себе си, в зависимост от моментото си състояние, воля, желание и готовност.

Преди началото на процеса, е добре да формулирате мотивите си и целта на очистителния режим. Бъдете смели и волеви, постоянни и честни към себе си. Бъдете толерантни към тялото си -  не се насилвайте - направете толкова, колкото в момента ви е възможно.

Отправете към Вселената волята/желанието си за пречистване, и се отдайте на вътрешните си прозрения и интуиция.
 
ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО

ВЪТРЕШНО:

Вариант 1
- Сутрин, след измиване, се изпива една чаша гореща вода, може да се подправи с мед и лимон или да се замени с билков чай
- изчаква се 15мин. и се изяжда 1 ябълка, с кората, предварително измита с гореща вода /при непоносимост към ябълките, може круша или морков; ако и това не се понася - процедурата се избягва и се преминава по-нататък/
- в рамките на деня се изпива 1л до 1.5л вода /най-добре да е изворна или дестилирана, може също филтрирана и преварена/. Препоръчва се общото количество да се сложи в един съд и към него да се добави структурирана /осветена/ вода.
-основния хранителен режим се състои от сурови плодове и зеленчуци, разделени на 4 основни приема, в рамките на деня
-15 мин, преди всяко хранене се пие по 100-150 мл. вода
 
Вариант 2 - Преминава се само на структурирана вода /виж вариант 1/, без да се приема храна

Вариант 3 - Спазват се насоките от вариант 1,  и се добавят термично обработени плодове и зеленчуци

ВЪНШНО
- Основно изчистване на тялото, като се избере някой, повече или всички от способите:
Ексфолиация, фрикции, обилно изпотяване /сауна, парна баня/, промивки на отворите- нос, уши, уста /език/, анален, вагинален /за жените/; маникюр, педикюр; обезкосмяване, бръснене, подрязване на косата;
- почистване и подреждане на част от жилището, или поне на една мебел или аксесоар
 
Препоръчително е тялото да се обгрижи с най-много любов, нежност и ласки. Дайте си възможност за почивка и отдих и се отпуснете. Добре е да се прави релаксация и медитация, леки физически упражнения, дихателни практики, разходка сред природа и/ или престой на чист въздух, въздушни и/или слънчеви бани, масаж и пълноценен сън.

УМСТВЕНО НИВО
- Осъзнайте тревожните мисли, без да ги анализирате. Освободете се от тях, като ги заменяте с положителни и позитивни.
- Въведете си поне едно /най-много три/ положителни утвърждения и си ги повтаряйте многократно в рамките на деня.
- Абстрахирайте се от всички досегашни вредности и всичко, което е водило до смут в мислите ви.
- Контактувайте само с хора, които ви действат положително; в противен случай - по възможност останете сами.
Ако някой с нещо ви дразни или смущава, отдайте му мислено желанието си за опрощение, и се насочете навътре към собственото си същество. Осъзнайте, че само вие владеете вашето същество- в т.ч. Ума. Простете си и се освободете от бремето на миналото. Разберете и почувствайте, че живеете само и единствено сега.
- Бъдете по-често в състояние без мисли. Направете си почивка, релаксация за 15 мин, през които само наблюдавате движението на дъха - как вдишвате, как дъха преминава през дробовете ви и как излиза. Не правете анализи, не се напрягайте. Стремете се да дишате дълбоко, свободно и спокойно, без усилие и без напрежение.
През цялото време само наблюдавайте движението на дъха. Като дойде мисъл в умът ви, освободете я нежно, като си дадете заявка, че вашата цел сега е отпускане на тялото и съзнанието, чрез наблюдение на дъха. Лесно е, повярвайте че ще се справите.

ДУХ
- Всяко състояние на "безмислие", ненасилие, безусилие, хармония, мир, любов, радост, щастие, лекота и всичко подобно води до изравняване и/или  контакт с духът ви.
Подходящи практики - всички описани по-горе методи и всичко, което лично на вас ви доставя поне едно от  изброените състояния.
В помощ може да се избере и посещение на Свято място- църква, манастир, местност; четене и/или пеене на Светли думи /пр. от Библията/, мантри; всякакви сетивни възприятия за възход - янтри, мантри, мандали.
Разгърнете творческите си заложби и сами изберете.


Очистителният режим се практикува /освен ако не е изрично указано от терапевта друго/ най-малко за срок от 24ч. Оптимално се прави за срок от 3 /три/ денонощия. Подходящ е като профилактика веднъж в седмицата или един път в месеца. При всички форми на лечение. Преди или по време на енергийно лечение.

Максималният срок е 14 последователни дни, но се препоръчва само за добре подготвени хора.

Всеки е свободен да избере тези варианти, които най-много му допадат в момента.

Основната цел е ясно изразената воля и готовност за освобождаване на старото и желанието да се приеме пълноценно новото, свежото, полезното и доброто за възхода на всеки един индивид.


"Да се освободим от старото"  - професионален и личен опит, впечатления на енергиен терапевт Силвия Събева

"Мили хора, ще ви разкажа накратко какво се случва  в моята т.нар. "работна обстановка", когато осъществявам контакти и лечение, чрез Висшите Сили на Светлината.

Вероятно знаете, че всичко на Земята се случва по правото на личен избор на човека, и според свободната му воля , а тези прекрасни Същества, които ни помагат, знаят и "виждат" това, в една по-пълна и цялостна връзка. При всеки мой контакт за отправяне на ваша молба или желание, винаги се казва - "Дава се"! Същото е валидно и за програмите, във връзка с прехода в новата ера.  Казва се така: "дава се програма... на тази и тази дата, в полза на Човечеството и...."

Ето тук е хубаво да си спомним българската поговорка "Царя дава, пъдаря - не дава". Много често на подсъзнателно ниво ние имаме "бариери", които пречат да получим желаното. За да се осъществи едно събитие или желание в реалното измерение, изключително важно е да го приемем, да допуснем, че е възможно, че го заслужаваме и че то може да бъде проявено. Или казано по друг начин - да се освободим от "старото" и "ненужното", за да направим път на новото и градивното.
Невъзможно е със старите си схващания (навици, възприятия, убеждения и др.) да създадем различна от досегашната реалност.

И още нещо: ако аз или вие не сме в състояние на чистота на сърцето, на ума, и спокойствие на ума - контактите /Връзката с Високите нива на Съзнание/ са трудно осъществими! В такива случаи не съм в състояние да направя връзка /за запитване или лечение/, и обикновено се предлага "освобождаване от енергийна намеса".

Аз като ваш терапевт, за да съм максимално полезна, периодично прилагам Очистителен режим. Същото се препоръчва и на всеки, решил да промени живота си в положителна посока - като задължително условие за успех! За да пречистите по-фините и дълбоки нива на своята същност, необходимо е да започнете с физическото тяло! Това ще ускори процесите, през които преминавате.

Правя тези пояснения за да осъзнаете необходимостта от освобождаването си от старото, от ненужното, от физическото, или от всичко, което ви пречи да се развивате материално, духовно и физически.

На всеки, който не е взел участие в програма РЕГРЕСИЯ - горещо препоръчвам да го направи, за да започне "начисто" в осъществяването на желанията и целите на живота си СЕГА. Помнете, че реалното ни съществуване е само и единствено в този миг, сега, а всичко друго е спомен /минало/ или проекция /бъдеще/.

Програмата дава реален шанс за освобождаване от всички обвързаности - вкл. кармични договори, обети, обвързаности с негативното и пр. нехармонични условия и уговорки. Стига да сте в готовност, това се случва по най-добрият и благоприятен възможен начин. Много хора успяха да се убедят сами в това! Доказват го ежедневните споделяния и благодарности на участниците в енергийното лечение."