loading...

Онлайн Медитация с Арх. Метатрон


25.04.2018 - 25.04.2018
Записване Галерия

Скъпи приятели,

Все по-често чуваме за хора, които контактуват с ангели и архангели, и често си мислим че това за нас е недостъпно и далечно. Но всъщност не е така...
Предоставяме ви уникална възможност да участвате в ежемесечни онлайн-медитации с различни архангели, които целят да развият по-фините ви усещания и възприятия за енергията, която архангелите излъчват, и които можете и вие съзнателно да призовавате, когато имате нужда.

За по-голямо удобство медитациите се провеждат по SKYPE (с "ченълинг") посредством контакт, установен от Силвия Събева, която поддържа личен канал между всеки един от участниците, и съответният Архангел, предавайки конкретна "информация" под формата на енергия - което прави преживяването много лично и дълбоко.

Следващата МЕДИТАЦИЯ е с Архангел МЕТАТРОН и ще се проведе на 25 април 2018 г.

Метатрон е Архангел, установяващ връзката ни с Бог, Вселената, Космическият Разум и Съзнание. Той ни помага да я изградим в живота си, и да я поддържаме с доверие и сила. Грижи се за духовната ни еволюция и знание, за децата (и особено новите деца), новите хора и промените, настъпващи на Земята.
Когато сме в контакт с него, Арх. Метатрон внася светлина във всяка част на тялото ни, като практически го лекува. Пречиства съзнанието, мислите и представите ни за живота. В онлайн медитацията имате възможност в реално време да приемате послания, енергия и сила от него.

Записването става чрез предварително внесена такса, най-късно до 22 април, '18.
След което е необходимо да изпратите копие от документа за плащане, и "заявка" за участие, на следния имейл: silvisabeva@gmail.com
-----------------------------------------------------------------

През м. Април имате възможност и за он-лайн лични, лечебни, духовни сесии с Архангел Метатрон. Същите ще се проведат на 3,10,17 и 24 април 2018 г./вторник/, по SKYPE (продължителност на една сесия от 30 до 40 мин.)

Часовете се записват предварително на тел.: 0888 996889 от 9.00 до 9.30 ч. и от 12.00 до 12.30ч. всеки делничен ден!

Цена: BGN 29

Инструктори: Силвия Събева

Място на провеждане: онлайн, в скайп