loading...

Прана Виняса флоу - Слънце / Луна

Цени

Инструктори: Миряна Иванова

Тази практика е фокусирана върху активиране на праничния поток в тялото ни, чрез сливането на дъха и движението. С внимание към естествените ритми на природата, през фазите на Луната ще търсим баланса на двете енергии (Слънчева и Лунна) в нашето тяло, в потока на плавните движения и овладяването на ритмичното дишане. Различни дихателни практики ще са в нашия фокус когато изградим тази уверена връзка на дъх и движение. И така постепенно физическото ни тяло развива своята гъвкавост и устойчивост, докато на ментално ниво развиваме идеята за промяна и адаптивност към непрестанно променящия се свят в който живеем, за да  можем да си позволим да се пуснем по течението на живота и да плуваме по-леко в него.

Прана Виняса Флоу е подходяща за всеки съвременен човек с динамично ежедневие. Тази практика усилва креативността и радостта от живота. Позите са свързани по естествен начин, преливащи една в друга, като във всяка практика има фокус към определени зони в тялото, развиване на  определени вътрешни нагласи по пътя към вътрешната промяна. Овладяването на дъха е трансформираща сила, чрез движенията изграждаме своето ново аз, стъпка по стъпка, опознавайки себе си в дълбочина, за да достигнем до същността.

Един прекрасен начин да хармонизирате деня си, както и красив финал за разтоварване на напрежението след работните ви ангажименти.

Практиката е подходяща за хора с основни познания в йога и ниво средно напреднали.