loading...

В подкрепа на Новата енергия


25.12.2018 - 31.12.2018
Записване Галерия

В момента човечеството и планетата минават през един изключителен период - прехода от мъжка енергия, доминирана от рационалния, логически ум - към женската, ръководена от интуицията. Нови и различни от познатите ни досега енергии започнаха да се проявяват на Земята.
Да настроим себе си към тях ни помага Даниел Гаглиардо. Наричат го духовен „инструктор“ на Новото познание, който подпомага настоящия преход на Земята и пробуждането на новото съзнание в нас.
Основател на Центърът за Служба на Планетата - УКСИМ, Даниел Гаглиардо стимулира хората към осъществяване на единство с космическата същност във всеки от нас.
Даниел предава Новото познание в директни срещи с хората, посещаващи духовния център Уксим, по време на пътуванията си в различни държани, както и чрез книгите си.
Две от тях са на път да бъдат издадени и на български език, преведени и подготвени за печат.

Книгата "Пътят на Поклонника Еркс и Разкритието на Ансенуса" e посветена на тези, чието личностно и еволюционно развитие ги отвежда към осъзнаването на дълбоката връзка между всичко във Вселената и се превръща в единствен смисъл на съществуването им в едно с космическия живот. Пропита с посланията и мощната енергия, която извисените междуземни Йерархии излъчват чрез нея, книгата ни води към едно по-разширено ниво на съзнание.

Книгата „Еволюционно хранене“ е фокусирана върху осъзнаването, че чрез
храненето ние влизаме в контакт с растителното и минералното царство и можем да подпомогнем тяхната еволюция, подхранвайки едновременно с това телата си. Тя ни учи да погледнем на храненето като един нов начин за взаимодействие и коопериране между всичко живо на земята, а не за механична употреба и кръвопролитие.

Част от разходите по издаването на книгите са вече събрани от хора, поканили промяната в себе си. Сумата, необходима за донабиране на средствата е 1 000 лв.
Всеки, който почувства импулс да се включи в тази инициатива може да го направи като дари средства според възможностите си моля запишете като основание на своя превод: В помощ на новата енергия).
А тези, които желаят да получат и книгите на Даниел срещу дарение от 40 лв. нека запишат като основанието за превода: Книги на Даниел Гаглиардо.

Средствата се набират по следната банкова сметка: BG27RZBB91554057033801 на името на Румянка Любенова Емануилиду.

Сигурни сме, че вибрираме на една честота! От сърце благодарим!

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Йога Център Дивали, бул. Витоша 93