loading...

Висшият Аз е нашата истинска същност, проявлението на Божествената частица, която присъства във всяко същество.Тя е нашият водач към доброто, истината и  светлината. Източник на безусловна любов и всички добродетели.

Висшият Аз е душата ни, която е вечна; обитава сърцето и е връзката със собствените ни най-добри и най-истински чувства.  Докосваме се до нея чрез интуицията си, усещайки дълбоко чувство на блаженство, щастие и вътрешен покой.

Всеки може да установи връзка с Висшия си Аз, но причината да не го "чуваме" е,  прекалената ни ангажираност и зависимост от външния (материален) свят, в който живеем. Още от най-ранно детство ние сме насочвани да възприемаме за реално само това, което е около нас, т.е. това, което можем да усетим чрез сетивата си. Някои от нас дори не подозират за съществуването на друг свят, вътре в тях самите.
Други, интуитивно усещат, че той не само съществува, а е много по-реален и богат от всичко видимо и материално. Те инстинктивно започват да се стремят да се докоснат до него, усещайки, че той ще ги доведе до радостта и щастието, които всички ние търсим в живота.

Връзката с Висшия Аз може да се активира и постигне чрез съзнателна работа на физическо, ментално и емоционално ниво. Има различни методи за това, като Енергийното лечение е един от тях.
То е изключително ефективно и мощно средство, защото тук терапевта се свързва дректно с Висшия ви Аз и получава от него препоръки за техниките, които е необходимо да използвате, за да изградите своята директна връзка.

Връзката с терапевта се осъществява по телефон или имейл: silvisabeva@gmail.com

Препоръките ви се изпращат на имейл адрес, предварително подаден и потвърден от Силвия Събева.