loading...

Водещ

Цени

Инструктори: Даниела Събева

Даниела Събева


"Божественото е тук и сега, навсякъде около нас. Не е нужно да ходим надалеч, за да го открием. Божественото и ние сме едно и също нещо. Ние сме едно!"

Всеки един от нас е привличан от различни неща в живота, които го вдъхновяват и стимулират да развива себе си в тези области. Едни са прекрасни сладкари, други добри търговци, трети помагащи и състрадателни лекари.

Аз съм от тези, които развиват себе си в това да получават послания от невидимите същества и да ги предават на хората, изразени в думи, които те могат да разберат и които могат да са им от полза във всеки различен момент от живота им.

И тъй като всеки човек има различен начин на изразяване, различен начин на възприемане на света, свое специфично излъчване, за да бъде въздействащо посланието към него е важно то да бъде предадено на „неговият език“, с думи, които той използва.
За мен намирането на правилните, на точните думи и начинът, по който те се подреждат в изречения е изключително важно, защото само така те могат да докоснат сърцето на човекът срещу мен, само така той може да ги „разпознае“ като свои сред хилядите думи които другите използват, за да изразят себе си.

Невидими същества наричаме всички ангели, архангели, духовни учители, които не са във физическо тяло, висшите си същности. Въпреки, че повечето от хората не ги долавят с очите си, те са напълно реални и пребивават не някъде далеч, а тук, до нас.

Защо са толкова близко? За да ни помагат и напътстват в трудните ни периоди и да се радват заедно с нас в моментите ни на щастие и любов. Ние имаме една много мощна, много силна и едновременно с това много добронамерена и любяща подкрепа и е жалко, че не я използваме. Това е като да стоим пред чист и прохладен извор когато сме много жадни, но да не го виждаме и това да ни пречи да утолим жаждата си.

Аз съм тази, която подава на жадния чашата с вода, за да утоли жаждата си!

Това ми носи огромна радост и дълбока признателност за това колко обичани и подкрепяни сме. Усещането, че човекът срещу мен ми доверява най-съкровената част от себе си – своята чиста, изначална същност, своята душа, ме изпълва с дълбока благодарност и признателност.

И свещеното припомняне, че всички ние сме дълбоко свързани един със друг и с Божествената искра на Съзиданието!

Че всички сме Благословени – сега и завинаги!

Това, в което мога да ви помогна е:
- осъществяване на връзка с Висшата ви същност, с един или повече от вашите Духовни учители и водачи, с Ангели, Архангели, с Божествената същност

- провеждане на регресия във важен за вас живот, за да си припомните усвоените тогава дарби, необходимите за това ви съществуване уроци, да изчистите свои страхове, да хармонизирате взаимоотношенията си с другите хора

 За контакти с Даниела Събева използвайте 0988357813