loading...

Йога Дивали е първото студио с групови занимания по Въздушна йога в България. Тук имате възможност да се срещнете с изживяването  Въздушна Йога. На разположение за практики са две просторни и уютни зали,  в сърцето на столицата, които може да посетите в  удобно за вас време. Графикът ви предлага разнообразие от  часове през целия ден,  седем дни в седмицата.   Екипът от инструктори по  ВЙ са млади, енергични, позитивни  хора, вдъхновени от мъдростта на йога,  обичащи живота в неговото разнообразие и пъстрота. А защо да изберем  Въздушна йога?


Въздушна йога е  много повече от  движение – това е практика, разработена върху основни асани от класическите йога  практики, но в комбинация с люлка. Люлката подкрепя нежно тялото. Доверим ли и се веднъж,  тя ни дарява със свободата и лекотата  да движим тялото по един различен начин.  Всичко се случва щадящо и осъзнато. Практиките са насочени към тонизиране на тялото, поддържане на мускулния тонус,  подобряване на баланса и координацията, подобряване на гъвкавостта на гръбначния стълб и ставите  и не на последно място – разтоварване  на психиката и лекота на съзнанието.  Подобрява се и връзката Тяло – Ум, събуждат се  вътрешните ни сетива, а висенето с главата надолу ни предизвиква да преминем отвъд  представите ни  за възможното и невъзможното. Преминавайки отвъд зоната на личен комфорт,  ние с радост откриваме, че  можем много повече от колкото сме предполагали.

Често практикуващите споделят с нас, че след  часа се чувстват  вдъхновени и изпълнени с радост от преживяното.

Вълнуващо е  да се опознаваш в дълбочина  докато  се грижиш за тялото си.  Всяка практика е възможност да си в близък контакт със себе си и да се радваш на хоризонтите, които се разкриват пред теб.

Ние от екипа на ВЙ  съзнаваме че животът е движение,  а движението е живот. С ВЙ  всеки ден  в полет  е по-забавен и ведър.