Споделено за йога

Споделено от Боряна

Бих искала да споделя моето мнение относно курса по йога при Нина Пелова. От две години посещавам този курс и за мен е жизнена необходимост, както за тялото, така и за духа. Още в първите контакти с Нина, усетих, че това е точното място и точния човек. Особено много ми допада нейния стил да подхожда спокойно, интелигентно и с индивидуално внимание към всеки. Успява да ни въведе стъпка по стъпка в дебрите на връзката между тяло и дух с едно неповторимо умение, желание и всеотдаденост. Искам да изкажа най- сърдечна благодарност на съдбата за срещата ми с такъв човек като Нина.

Споделено от Нина Раклева

Йога Дивали за мен е студио с много атмосфера, много красиво и способно изцяло да те откъсне от ежедневието. Само като погледна лотуса на стената, картините и цветята по стените се чувствам щастлива. Много пъти отивам с болки в гърба или на различни места по тялото и си казвам, че този път няма как да ми мине, а като си тръгна от практиката на прага на вратата си казвам – вече не ме боли, страхотно, йога и този път успя…

Не на последно място е ролята на моя преподавател, Нина Пелова, на която съм дълбоко благодарна за подкрепата. В трудни и дори решаващи за мен моменти, тя намира правилните думи да ме върне в правилната посока. Не искам и да си помислям какво би било иначе.

Йога и практиките в йога Дивали, и конкретно с Нина Пелова, за мен са стълб, опора и сила. Моята най-дълбока и искрена благодарност към Нина. Благодаря също и на Юлия, Биляна и Елена, при които също съм практикувала през вече няколкото години, в които посещавам студиото.

Благодаря ви и до скоро.