Условия на ползване

Дивали Онлайн е собственост на Йога Дивали ООД, с адресна регистрация гр. София, бул. Витоша 93. Чрез ползването на услуги, предлагани в този сайт, вие удостоверявате, че сте прочели, разбрали и сте се съгласили с Условията за ползването му!

Едни от основните качества, които йога ни помага да развием, са по-дълбоко осъзнаване за тялото си и принципа на ненасилие. Докато практикувате с нас ви препоръчваме да ги прилагате във всеки момент, тъй като вие единствено може да прецените докъде се простират възможностите ви, и дали определено упражнение или практика са подходящи за вас, или не.

Ако страдате от някакво заболяване, преминали сте операция през последните 6 месеца,  или имате конкретен здравословен проблем (напр. високо кръвно налягане, мигрена, или др.) – моля консултирайте се с личния си лекар, преди да започнете да практикувате.

Ако страдате от хронични болки в гърба или други части на тялото – изберете практика със средно натоварване, но при наличие на обострено състояние  – ви съветваме да не практикувате, до отминаване на кризата!

Ако по време на практика почувствате замайване или друго неразположение, я преустановете незабавно и се отпуснете в релаксираща поза, с няколко дълбоки вдишвания и издишвания.

Ползването на услуги, предлагани в Дивали Онлайн, е на собствен риск и студиото не носи отговорност за травми или др., включително в резултат нарушаване на принципите и указанията, изложени по-горе.

Безплатни практики и видове абонаменти

За новите ни посетители Дивали Онлайн предлага кратки безплатни практики, които да улеснят избора на подходящ инструктор.

А следните абонаменти за всички класове в категория Практикувай, ще улеснят регулярната ви йога-практика, като я направят по-достъпна и пълноценна:

а/ 1-седмичен абонамент

б/ 1-месечен абонамент

в/ 3 месечен абонамент

г/ Годишен абонамент

Методи на плащане

За йога-практики, курсове и програми в Дивали Онлайн може да заплатите чрез банков превод по сметка BG49FINV91501004452383 в ПИБ, както и в брой в студиото ни на бул. Витоша №93 от 13.30 ч. до 19.30 ч. всеки работен ден.

Възстановяване на суми

ДивалиОнлайн не възстановява суми в случаи на частично ползван, или неизползван, абонамент.

Промяна в цените

В конкретни случаи може да правим промени в цените на услугите, които предлагаме. При наличие на такъв случай ще бъдете уведомени предварително, с опцията за прекратяване на абонамента.

Права върху интелектуална собственост

Ползвайки нашата уеб-страница вие се съгласявате, че цялото й съдържание под формата на информация, снимки, видео-материали, музика, текстове, образи, графики, софтуер, запазени марки и имена, лого и други материали и услуги, са защитени от Закона за Интелектуалната Собственост съгласно Българското Законодателство и Международните споразумения.

Вие се съгласявате да не ползвате, преправяте, препращате, предоставяте, разпространявате, копирате, лицензирате, публикувате, прехвърляте или продавате каквато и да е част от съдържанието на нашата страница, на трети лица, както и да не използвате същите с търговска цел – без изричното съгласие на Йога Дивали ООД.