Често задавани въпроси

Ако нямате опит с йога, необходимо ви е само намерение за работа със себе си!
Дори да нямате йога постелка, вземете едно одеяло (внимавайте да не се пързаляте!), облечете удобни за вас дрехи и си изберете практика от секция ПРАКТИКУВАЙ, ниво За всички.
Можете да избирате и от безплатните ни практики в секция ОПИТАЙ, където обаче няма възможност за избор на ниво на трудност. Наслаждавайте се на досега си с йога и със самите вас!

Подробно описание на всеки стил йога, който се преподава в Йога Дивали можете да намерите на сайта ни, ето тук.

Може да го направите като ни пишете тук или при нужда се свържете с нас на служебния ни телефон 0887 97 99 92 всеки делничен ден между 13.30 и 19.00 ч.
Моля ви да уважавате нуждата от почивка на нашия администратор, отговарящ на този телефон и да не звъните на него извън указаните по-горе часове!

Йога Дивали Он-лайн е виртуално пространство за йога и себепознание. Предлагаме он-лайн практики, курсове и медитации, излъчвани по интернет към устройства, свързани с него (компютър, телефон, таблет). За да можете да се възползвате от възможността да гледате тези практики, вие давате съгласието си, че приемате нашите Общи условия и Политика за поверителност, които регламентират използването на он-лайн платформата ни, както и работата с личните ви данни.
Моля да отделите няколко минути от времето си, за да ги прочетете по-подробно.

В зависимост от вашите лични потребности и възможности за практикуване, предлагаме четири вида абонамент: едноседмичен, едномесечен, тримесечен и годишен. Описание за всеки един от тях, както и цената му, можете да намерите тук.

Активирането на избрания от вас абонамент става след заплащане на съответната сума. Закупеният вече абонамент е активен за времето, за което сте платили. След неговото изтичане, достъпът ви до видеата автоматично се прекратява, освен ако не желаете да го удължите. Това става като заплатите сумата за нов абонамент.

Надяваме се да извлечете максимума от опитностите си с Йога Дивали онлайн!
Но ако по някаква причина сте неудовлетворени от преживяването, свържете се с нас, за да обсъдим дали има нещо, което може да се направи в тази посока.
Ако по някаква причина преустановите практиките си по йога, но абонаментът ви все още не е изтекъл, средства за неизползваната част от времето не могат да ви бъдат възстановени. Достъпът ви до видеата ще бъде автоматично прекратен в момента, в който изтече времето на абонамента ви.
За закупени и вече свалени на компютър, телефон или таблет файлове от секция ОТПУСНИ, средства не могат да бъдат възстановявани.

В момента има два начина, по които можете да направите плащане:

  • чрез банков превод по сметка BG49FINV91501004452383 в ПИБ.
  • в брой в студиото ни на бул. Витоша №93 от 13.30 ч. до 19.30 ч. всеки работен ден.

Да - отидете в секция ОПИТАЙ БЕЗПЛАТНО. Всички йога практики, поместени там могат да бъдат гледани директно, без регистрация в платформата и без заплащане на такса за това.

Най-лесният начин да се регистрирате в он-лайн платформата ни е като кликнете върху бутона ВХОД – горе, вдясно на заглавната страница, след което ще се отвори прозорец РЕГИСТРИРАНЕ. Попълнете необходимите полета – и-мейл адрес и парола, прочетете и се съгласете с Общите условия и Политика за поверителност и, готово!
Време е да разгънете постелката!

Ако забравите паролата си за вход в платформата, можете да я смените като кликнете върху бутона ВХОД – горе, вдясно на заглавната страница. В отворилия се прозорец, кликнете върху „Изгубена парола?“ и следвайте инструкциите.

В секцията ОПИТАЙ БЕЗПЛАТНО ще намерите голям брой видеа, които можете да гледате безплатно - толкова пъти, колкото пожелаете! Това са възможности, ако все още не познавате прекрасните инструктори в онлайн-екипа на Дивали, да направите своя избор за практика, като  усетите стила и енергията на съответния преподавател.

Секцията ПРАКТИКУВАЙ съдържа всички видеа, които могат да бъдат гледани на сайта ни при закупуване на абонамент. За да улесним избора ви, имате възможност да ги сортирате по различни категории: Ниво, Стил йога, Продължителност, Инструктор.
Повече за Абонаменти, тук.

ЗАДЪЛБОЧИ е мястото, където ще намерите серии от надграждащи и тематични практики за по-задълбочена работа над себе си. С тяхната помощ, с постоянство и упоритост от ваша страна, ще съумеете да развиете и укрепите волята и самодисциплината си – основни качества в пътеката на Йога.

Секцията ОТПУСНИ е приютила водени аудио релаксации и медитации. След като направите избор и купите някоя от тях, в отворилия се прозорец ще ви бъде предоставен бутон, с натискането на който ще можете да свалите файла на компютъра, телефона или таблета си. Свалената релаксация или медитация вече е ваш спътник, който да ви помага в процеса на освобождаване от излишното, на пречистване и балансиране, на притихване на ума и свързване с усещането за лекота, почивка и тонус.

Не, платформата не предлага такава функционалност.

Не, освен наличие на интернет. Видеата на платформата ни са достъпни за гледане както на компютър, така и на таблет и мобилен телефон (Android и iOS).

  • Не мога да вляза в профила си: уверете се, че въвеждате коректно паролата си (проверете дали клавиатурата ви е на латиница, малки/големи букви и пр.). Ако въпреки това не успявате да влезете, сменете паролата си. Как да го направите е описано малко по-нагоре в тези Често задавани въпроси.
  • Имам платен абонамент, но видеата не тръгват: проверете дали интернетът ви работи – ако е необходимо, рестартирайте рутера си или опреснете мобилните данни на телефона си. Проверете дали и-мейлът, който сте дали при регистрацията си, е коректен. Ако имате интернет и и-мейлът Ви е коректен, но все пак видеата не тръгват, свържете се с нас и ние с радост ще помогнем да се разреши ситуацията, възможно най-бързо!