Миряна Иванова

Миряна Иванова

Въздушна и Класическа йога

Животът в йога за мен е едно вълнуващо пътешествие. Йога е светла пътека към по-осъзнат начин на живот, път за постигане на вътрешна хармония и мир. Йога е здраве и вдъхновение. Животът ми се трансформира напълно - за мен това е истинска благословия. Много врати пред мен се отвориха още с първите йога практики. Разшириха се хоризонтите на разбиране и възприемане, на приемане и единение с творението, безкраен път на себеизучаване и съзерцание на Вселената, осъзнах безценния потенциал на настоящето, когато напълно присъвствам в него.

Йога е в живота ми още от детските ми години, но активно практикувам от 2010 г. През лятото на 2015 г. преминах своето обучение за йога инструктор към YOGA ALLIANCE RYS 200 Хатха йога 250, като от тогава и преподавам. Надградих обучението си и с курс за йога през бременността 85 HOURS PRENATAL YOGA TEACHER TRAINING COURSE. Започнах да практикувам и водя и Въздушна Йога.

В настоящия момент водя практики по Хатха йога, Въздушна йога, Терапевтична Въздушна йога. Имам опит и с практики въздушна йога за бременни жени, Въздушна йога за деца, работя и с деца и родители заедно с методите на класическата йога. Подкрепям и хора със специални нужди. С огромна радост и благодарност споделям опита си ежедневно в Йога Дивали студио. Това е много удовлетворяващ процес на подкрепа и взаимопомощ, обмен и стремеж към по-светло и чисто състояние на Тяло Дух и Съзнание.