Бъди промяната

Живеем в изключително динамично и специално време, с безброй възможности да развиваме себе си в глобален план. Първата стъпка е да осъзнаем, че не сме центъра на Вселената, и има други, много по-важни неща от нас – например състоянието на планетата, която е наш общ дом – замърсяването на водата и въздуха, от които пряко зависи нашето съществуване; пагубните условия в които поставяме животинския и растителния свят, чрез консуматорския си начин на живот; изчерпването на природните ресурси, и др.

Според учените, ако продължаваме да живеем по начина по който живеем в момента – ресурсите на Земята ще ни стигнат за максимум 40 години напред.
Това означава, че ако не променим навиците и начина си на живот СЕГА, поколението след нас ще трябва да понесе резултата от нашата безотговорност.

Всички същества, които населяваме Земята, сме свързани по един невидим начин.

Същевременно, като част от Слънчевата система, ние сме свързани и с Космоса – приемайки космически вибрации, съответстващи на честотите на които всеки от нас е настроен.
Ако мислите и действията ни са насочени основно към материалния свят (в задоволяване на индивидуалните ни нужди) – от там ще получим своето енергийно захранване, което е сравнително ниско.
Но ако мислите ни са извисени – насочени към нуждите на цялото, на планетата и всички нейни обитатели, към Творението и различните негови проявления – тогава ще бъдем захранвани от Космоса с неговите по-високи вибрации.

Каним ви да разширите своето съзнание и да се присъедините към нашия стремеж за по-добро бъдеще – променяйки себе си ДНЕС! Големите промени се случват когато всеки допринася със своите малки усилия.
И ако все още не сте направили тези малки стъпки – пригответе се да напуснете зоната на комфорта!
Масовия човек не обича да си прави труда за нещо извън неговоя интерес. Но започнем ли да поставяме общите интереси над личните, ще трябва да се обърнем срещу течението – да правим нещата различно от установеното и приетото. И ние вярваме, че има смисъл! Струва си да излезем от инертното съществуване и да поставим нови приоритети в живота си, които да водят до устойчиво развитие, а не разрушение.

Йога казва, че ние не сме в състояние да променим другите, но можем да променим себе си и така да станем част от промяната, която искаме да видим в света около нас. Нека заедно бъдем част от този процес.