Следобедна въздушна йога

Една практика, която ще ви даде усещане за свобода и полет в средата на деня.

Включете се в енергията на развиващия се ден и дайте на тялото благотворно движение, осъзнато отношение и хармонично въздействие върху Тяло, Дух и Съзнание.

Подходяща за всички възрастови групи, практиката е разработена в тон с универсалния йога подход към човешкия организъм, за да може да се чувствате тонизирани, силни и пълни с енергия, когато полетът с люлката завърши. Взаимодействието с люлката-хамак дава благоприятни възможности за различни разтягания, силови движения, извиващи и релаксиращи позиции. Ще си подарите усещания едновременно за полет и лекота, физическа активност и душевен релакс, които ще заредят следобеда ви с радост от споделеното изживяване.

Ако сте учащ или работещ, но можете да планирате по-свободно своето време, това е една добра възможност да дойдете в залата по Въздушна йога.

Тази практика е напълно достъпна както за практикували, така и за хора, които тепърва искат да открият Въздушна йога за себе си. Инструкторът се съобразява с възможностите на цялата група.

Ако имате някакви здравословни проблеми е добре да уведомите лично водещия инструктор преди началото на практиката.

Йога ни помага да реализираме истинския си потенциал, разкрива пред нас тайната как да живеем щастливо, в хармония със себе си и другите.