Йога Дивали е първото студио с групови занимания по Въздушна йога в България. Въздушна йога е много повече от движение – това е практика, разработена върху основни асани от класическите йога практики, но в комбинация с люлка. Люлката подкрепя нежно тялото. Доверим ли й се веднъж, тя ни дарява със свободата и лекотата да движим тялото по един различен начин. Всичко се случва щадящо и осъзнато. Практиките са насочени към тонизиране на тялото, поддържане на мускулния тонус, подобряване на баланса и координацията, подобряване на гъвкавостта на гръбначния стълб и ставите, и не на последно място – разтоварване на психиката и лекота на съзнанието. Подобрява се и връзката Тяло – Ум, събуждат се вътрешните ни сетива, а висенето с главата надолу ни предизвиква да преминем отвъд представите ни за възможното и невъзможното. Преминавайки отвъд зоната на личен комфорт, ние с радост откриваме, че можем много повече отколкото сме предполагали.

Често практикуващите споделят с нас, че след часа се чувстват вдъхновени и изпълнени с радост от преживяното.

Вълнуващо е да се опознаваш в дълбочина докато се грижиш за тялото си. Всяка практика е възможност да си в близък контакт със себе си и да се радваш на хоризонтите, които се разкриват пред теб.

Ние от екипа на Въздушна йога съзнаваме че животът е движение, а движението е живот. С Въздушна йога всеки ден в полет е по-забавен и ведър.

Йога ни помага да реализираме истинския си потенциал, разкрива пред нас тайната как да живеем щастливо, в хармония със себе си и другите.